Posteado por: Emilio Ruiz | enero 26, 2011

Guardó Entramuntanat de l’Any 2010

Guardó Entramuntanat de l’Any 2010

Per novena vegada “L’associació Empordanesos a Barcelona-Entramuntanats” hem convocat el concurs “l’Entramuntanat de l’any”, destinat a reconèixer la tasca d’empordanesos i empordaneses, persones i institucions relacionades o amb alguna vinculació amb l’Empordà que s’hagin distingit, el darrer any, per promoure i defensar el fet diferencial empordanès en els àmbits social, cultural, científic, humanístic, tecnològic, polític, etc. En definitiva promoure i difondre:

“l’empordanisme arreu de l’univers, fomentar les petites realitats dins del món global amb la finalitat del coneixement i respecte mutu, el diàleg, la difusió, diversitat i intercanvi entre cultures que ens enriqueix com a individus i com a persones”

El Guardó “Entramuntanat de l’Any” a l’Empordanès/sa, ha de recaure en una institució empordanesa, persona o institució en general, amb algun lligam amb l’Empordà, que d’acord amb la finalitat i esperit dels estatuts s’hagi distingit per promoure i defensar el fet diferencial empordanès i l’empordanisme arreu del món.

Aquest any, en la celebració dels 17 anys d’existència dels Entramuntanats volem reconèixer la feina que ha fet Paco Pérez des l’inici de la seva carrera professional a Llançà fins avui: El seu esforç difonent les característiques de l’Empordà arreu, mitjançant la seva cuina.

L’any 2010, la seva tasca en el Restaurant Miramar de Llançà s’ha vist reconeguda per una segona estrella Michelin, la qual cosa contribueix a la difusió dels valors de la cuina empordanesa fora de l’Empordà.

L’acte es durà a terme al Restaurant SIBAR (que ha esdevingut encara més conegut arran d’haver-s’hi reunit el Barça), a la Masia Can Miralletes. Després del sopar tindrà lloc el lliurament del guardó, i a contiunació el Sr. Paco Pérez farà un parlament sobre “La cuina empordanesa més enllà de l’Empordà

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

Categorías

A %d blogueros les gusta esto: